Våre arrangementer

26.08.2022

Webinar: Forhandlingsteknikk

Høstjakten er snart i gang. Gjør deg klar med dette webinaret i forhandlingsteknikk fredag 26.august kl.11.30 med vår partner Vivi-Ann Hilde. Webinaret varer 1 time og er gratis. Du vil garantert få nyttige tips og verktøy. Info og påmelding her:

Påmelding
30.03.2022

Webinaropptak: Hvordan skape resultater og nå mål?

Onninen hadde råsterke resultater i fjor. De hadde lønnsom vekst og økte markedsandelene i samtlige av sine segment. Faktisk gjorde de det så bra at de nådde målet sitt for 2024 – allerede i 2021. Hvordan fikk de det til?

Se opptak av webinaret
20.01.2022

Webinaropptak: Viktigheten av gode relasjoner i målstyring

I resultatledelse har Considium alltid fokusert på den relasjonelle delen av teamutvikling. Nyere forskning om ledelse støtter vår tilnærming og viser at klarhettillit og framdrift utgjør 75-80 prosent av resultatet. For å lykkes med god målstyring er altså hvordan vi jobber sammen like viktig som hva vi skal få til.

Se opptak av webinaret
24.11.2021

Webinaropptak: Konflikthåndtering og våre 10 steg til løsning

Har konfliktene tårnet seg opp på jobb etter retur fra hjemmekontoret? Som leder må du ta grep, for konflikter går ikke over av seg selv. Kanskje vårt webinar om konflikthåndtering kan hjelpe deg til løsning?

Se opptak av webinaret
25.10.2021

(Fullført) Webinar Forhandlingsteknikk

Du er i forhandlingssituasjoner oftere enn du tror. Det kan være enten du er hjemme, på skolen eller på jobben. Dette kurset vil gi deg noen gode tips og verktøy som du kan ha nytte av i mange ulike situasjoner, men vil fokusere ekstra på forhandlinger i business.

17.09.2021

Webinaropptak: Hvordan lukke budsjettavviket?

De fleste ledere har på et tidspunkt måtte håndtere avvikende resultater. Det kan ofte oppleves som stressende, hvor svarene gjerne er sammensatte og komplekse. Heldigvis er det sjeldent for sent å ta tak!

Se opptak av webinaret
23.06.2021

Kurs

Vi tilbyr bedriftsinterne kurs som gir resultater!

Se oversikt over kurs
31.05.2021

Webinaropptak: Slik lykkes du med å mobilisere teamet og sikre resultater

Utallige team samles hver dag. Dyktige mennesker som diskuterer utfordringer og legger planer for videre suksess. Intensjonen er god, viljen og evnen til stede, men i altfor mange tilfeller gir det liten effekt på måloppnåelsen. Hvordan kan dette ha seg?

Se opptak av webinaret
31.05.2021

Webinaropptak: Slik leder du endring sammen med teamet

I webinaret deler vi tips og råd, og kommer med praktiske eksempler og erfaringer som gir deg svar på hvordan du kan lede endring og forbedring – sammen med teamet ditt.

Se opptak av webinaret
26.05.2021

Webinaropptak: Hvordan bruke mål for å sikre resultater?

Har du lyst til å oppnå bedre resultater sammen med teamet ditt? Opplever du at dere har satt feil mål i henhold til situasjon og strategi? Eller mangler du bare forankring?

Se opptak av webinaret
19.03.2021

Webinaropptak: Fallgruver i nye lederjobb og hvordan unngå dem

10 fallgruver i ny lederjobb og hvordan unngå dem. Webinaret passer for deg som er ny i lederjobben og deg som ønsker å bli leder.

Se opptak av webinaret