Våre arrangementer

25.10.2021

Webinar Forhandlingsteknikk

Du er i forhandlingssituasjoner oftere enn du tror. Det kan være enten du er hjemme, på skolen eller på jobben. Dette kurset vil gi deg noen gode tips og verktøy som du kan ha nytte av i mange ulike situasjoner, men vil fokusere ekstra på forhandlinger i business.

Meld deg på webinar Forhandlingsteknikk
17.09.2021

Opptak: Hvordan lukke budsjettavviket?

De fleste ledere har på et tidspunkt måtte håndtere avvikende resultater. Det kan ofte oppleves som stressende, hvor svarene gjerne er sammensatte og komplekse. Heldigvis er det sjeldent for sent å ta tak!

Se opptak av webinaret
23.06.2021

Kurs

Vi tilbyr bedriftsinterne kurs som gir resultater!

Se oversikt over kurs
31.05.2021

Opptak: Slik lykkes du med å mobilisere teamet og sikre resultater

Utallige team samles hver dag. Dyktige mennesker som diskuterer utfordringer og legger planer for videre suksess. Intensjonen er god, viljen og evnen til stede, men i altfor mange tilfeller gir det liten effekt på måloppnåelsen. Hvordan kan dette ha seg?

Se opptak av webinaret
31.05.2021

Opptak: Slik leder du endring sammen med teamet

I webinaret deler vi tips og råd, og kommer med praktiske eksempler og erfaringer som gir deg svar på hvordan du kan lede endring og forbedring – sammen med teamet ditt.

Se opptak av webinaret
26.05.2021

Opptak: Hvordan bruke mål for å sikre resultater?

Har du lyst til å oppnå bedre resultater sammen med teamet ditt? Opplever du at dere har satt feil mål i henhold til situasjon og strategi? Eller mangler du bare forankring?

Se opptak av webinaret
19.03.2021

Opptak: Fallgruver i nye lederjobb og hvordan unngå dem

10 fallgruver i ny lederjobb og hvordan unngå dem. Webinaret passer for deg som er ny i lederjobben og deg som ønsker å bli leder.

Se opptak av webinaret