Lederrollen uten personalansvar.

  • 2 dager, kl. 9.00 - 16.00

Det er mye usikkerhet rundt lederrollen uten personalansvar. På kurset vil du få kunnskap som vil gjøre deg trygg i rollen og verktøy som bidrar til at du oppnår tillit og respekt og får teamet med mot felles mål. 

Les mer

Opprykk i egen bedrift.  Bli en god leder for tidligere kolleger

  • 2 dager kl. 9.00 - 16.00

Det kan være utfordrende å rykke opp til leder i egen bedrift, spesielt hvis du skal lede dine tidligere kolleger. De kjenner deg fra en helt annen rolle, som en av dem. Kurset gir deg trygghet i din nye rolle og verktøy og kunnskap for hvordan du skal håndtere situasjonen og tidligere kolleger for å lykkes som leder.  

Les mer

Ny som leder

  • 2 dager kl. 9.00 - 16.00

Du vil få kunnskap om hva lederrollen går ut på og hva du skal gjøre for å komme godt i gang som leder. Kurset vil gi deg en økt trygghet og gjøre så du raskere blir en god leder for dine medarbeidere.

Les mer

Forhandlingsteknikk

  • 2 dager kl. 9.00 - 16.00

Dette kurset vil styrke din kunnskap og bedre dine resultater i forhandlinger, enten du er på innkjøps- eller leverandørsiden. Det er mye praktisk trening og du får verktøy og kunnskap som vil gi deg økt trygghet i rollen som forhandler. 

Les mer

Suksess i ny lederjobb

  • 5 samlinger kl. 9.00 - 12.00

Når du har ny lederjobb er alles øyne rettet mot deg. Du har kort tid på å bevise at du er rett person for jobben. Du skal sette deg inn i nye rutiner, ny kultur og bli kjent med organisasjonen og de du skal lede. Du skal vise handlekraft og klokhet. Det er mange fallgruver å gå i når du har ny lederjobb. Programmet vil gi deg økt trygghet i rollen og raskere grep om jobben.

Les mer