Roar Funderud

logo-icon

Roar Funderud

Partner

Telefon: 97 55 08 80 E-post: funderud@considium.no

Roar Funderud er utdannet siviløkonom og har inngående kjennskap til norsk, dansk og svensk forretningskultur. Han har vært administrerende direktør og CFO i selskap innen merkevarekonsern som DFDS, Ringnes/Carlsberg og Toms Gruppen. Han har også styreerfaring fra børsnoterte Flügger Group AS.

Som virksomhetsleder har han skapt vekst i merkevarer, resultat og omsetning. Han har ledet forbrukerrettet virksomhet som har vunnet kundeservicepriser og utviklet digitalisert kundekommunikasjon. Som CFO har han sikret gode styringssystem og sikker bunnlinje, med ansvar for økonomi, innkjøp, IT, sikkerhet, juss og forretningsutvikling.

Roar Funderud bistår ledere og virksomheter med å løse tøffe oppgaver. Han har gjennom sine roller følt de fleste utfordringer på kroppen, og samtidig erfart at det finnes en vei frem. Denne erfaringen sammen med Considiums verktøy bruker han til å bistå ledere med deres utfordringer. Han er god til å omsette komplekse problemstillinger til konkrete handlinger.

Roars kjerneområder er:
  • Resultatledelse og resultatsikring
  • Individuell rådgivning og ledergruppeutvikling
  • Økonomi- og virksomhetsstyring
 

«Det er arbeidskrevende og til tider ensomt å være leder. Det er derfor givende å få være en ekstra ressurs og rådgiver som selv har kjent utfordringene på kroppen»